​Jordsortering til en attraktiv pris

Vi tilbyder rensning og sortering af jord

Er jorden fyldt med sten og brokker? – Så er det LykkeDal ApS, du skal have fat i. Vi tilbyder effektiv og professionel jordsortering til både privatkunder og erhvervskunder i og omkring Silkeborg, Horsens, Vejle og resten af landet.

Efter større anlægsarbejder eller nedbrydning af en ejendom er jorden gerne klumpet sammen og fyldt med brokker og andre byggematerialer – det betyder, at en jordsortering er påkrævet, før jorden kan bruges til noget andet.

Jordsortering i flere udgaver

Når vi laver jordsortering ude hos dig, kan vi både lave grovsortering, hvor de større emner skilles fra og jordklumperne knuses, og vi kan lave den helt fine sortering, hvor alt er findelt.

På den måde står du tilbage med harpet muld af bedste kvalitet lige til at genanvende i have, på parkeringspladsen eller som opfyldning på grønne arealer.​

Kan harpet muld bruges i haven?

Harpet muld er det samme som muldjord. Jord, der er harpet og sorteret fri for jordklumper, sten, grene og andet skidt. Kvaliteten og finheden på den harpede muld bestemmes af det sold, der er brugt til arbejdet. Den fineste udgave af harpet muld kan benyttes som jordforbedring og ved anlæg af f.eks. en ny græsplæne.

Vi udfører forskellige former for jordsortering, og du kan også købe jord hos os, ligesom vi rådgiver om, hvilke typer jord, der egner sig bedst til forskellige bygge- og anlægsarbejder.

Brug for et tilbud – eller en snak?

Har du brug for vejledning i forbindelse med en nedrivning? Eller kan vi hjælpe dig med jordsortering eller knusning af sten, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores priser er billige, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet – vi ved, hvad vi har med at gøre.​

Brug for hjælp?

Indhent gratis tilbud på professionel nedbrydning

​Står du med en opgave, som kræver vores hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte LykkeDal ApS.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

I kan også ringe til os på telefon: 41 82 48 15 eller sende os en direkte e-mail på: info@lykkedalaps.dk.

Vi ser frem til at høre fra jer!​

Fordelene ved at vælge os

​Vi modtager kun rene varer

Vi modtager beton og tegl

Vi sælger knust byggemateriale

Vi har modtagerplads med knusning

Mange års erfaring

Udelukkende brug af rene varer

Professionelt nedbrydningsfirma

LykkeDal ApS

Står du med en opgave, som kræver vores hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte LykkeDal ApS.

Kontakt os

LykkeDal ApS

​CVR: 39690829

Hedelundvej 34, Nim
​8740 Brædstrup

Telefon:

41 82 48 15

​E-mail:

info@lykkedalaps.dk